Ciprian Florescu a semnat astăzi manifestul redactat de către Consiliul Național al Elevilor

0
309

Ciprian Florescu, candidatul PSD pentru primăria Municipiului Târgu Jiu, a semnat astăzi manifestul redactat de către Consiliul Național al Elevilor, document care se dorește a fi o garanție din  partea viitorului primar că învățământul și educația vor fi priorități ale administrației publice locale.

„Astăzi am semnat cu toată deschiderea și cu hotărârea de a respecta viitorul elevilor din Tg-Jiu , manifestul redactat de Consiliul Național al Elevilor, document ce se dorește a fi o garanție din partea viitorului primar, că învățământul, educația, vor fi priorități alte administrației publice locale.

Alături de semnătura mea, vin și cu o altă garanție, mult mai solidă. Am o fiică, elevă în clasa a IX a, la TgJiu. Pentru ea și pentru toți ceilalți elevi din oraș, mă voi zbate să aibă parte de un învățământ de calitate, beneficii și recunoaștere a muncii.

Felicitări domnișoarei vicepreședinte Roberta Sanda și colegilor săi, pentru acest proiect!” a comentat Ciprina Florescu, pe pagina sa de socializare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here