Acasa / News Alert / Cum vrea Pandurii să păcălească fotbaliștii care nu și-au luat salariile

Cum vrea Pandurii să păcălească fotbaliștii care nu și-au luat salariile

Situația de la Pandurii nu pare a fi pe drumul cel bun, iar administratorul special Marin Golea încearcă tot felul de metode pentru a face fotbaliștii sa nu mai ceară banii pe care îi au de recuperat. După ce mai mulți jucători își cer salariile, Golea a găsit o metodă prin care să îi facă să renunțe. Le înmânează un act adițional la convenția civilă, prin care fotbaliștilor li se spune că nu mai sunt doriți la echipă și că prin semnarea acestui act cu acordul partilor renunță la orice pretenții financiare și sunt liberi de contract. Jucătorii refuză să semneze, deoarece vor mai întâi banii.

2 comentarii

  1. Golea si Ciobanu sa scoata restantele de la Artego si USMO dupa sa pacaleasca jucatorii! Golea anu asta tot 1000 Ron din 100.000 Ron dati de la USMO? Ca anul trecut! David Artego nu halim vrajeala ca incepi sa dai ciorbe la cantina sa acoperi restanta uriase din 2016 cand apareai la buget cu circa 700.000 euro , deci banul Viorele si nu imprumut. Iar Pandurii sa recupereze de la vinovatul gasit de ANAF in 2014 Condescu paguba sau asteapta prescriptia in 2017 ! Dupa cereti bani la Primarie & CJ & CEO!

  2. Si pe asta vreti sa-l pacaliti? In cateva zile o sa aveti o mare, mare surpriza. Sunt persoane care o sa ceara falimentul clubului !!!!! Sa va vad atunci.Ati inceput sa intimidati jucatorii si sa le trimiteti somatii de reziliere a contractelor.Ce mult mi-as dori sa pot lucra cu unii ca voi !!!!V-as invata eu sa mai pacaliti lumea! Eu zic sa va faceti usor bagajele (toti care sunteti pe acolo ) si sa va pregatiti sa prindeti loc in fata, la DUBA.Ati distrus singurul lucru frumos din orasul asta, prin lacomia si insalatoriile voastre. Vreau sa platiti pana la ultimul leu care l-ati sifonat din clubul asta.Sunt milioane de euro evaporate, nejustificat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*