Elevi infectați în mai multe școli din Gorj. Se trece la ore în online!

0
503

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a adoptat astăzi Hotărârea nr.33 prin care s-a aprobat:

– suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea ”față în față” la Liceul cu Program Sportiv, pentru clasa a XII-C cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), pentru o perioadă de 14 zile. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că, la nivelul școlii, au apărut două cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov 2 la elevi.

– organizarea activităților didactice la Liceul Tehnic Mătăsari, în scenariul galben pentru clasele a V-a A, B, a VI-a A, a VII-a B, a IX-a AB,C, a X-a A și a XI-a, începând cu data de 19.10.2020, iar pentru celelalte clase procesul de învățămând se va desfășura în modalitatea față în față. Decizia fost luată ca urmare a faptului că, la nivelul localității rata de infectare este de 0,81/1000 de locuitori.

– suspendarea temporară a activităților didactice în modalitatea ”față în față” la Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu din Tg. Jiu în scenariul roșu pentru clasele a VII-a A,B,C,D,E și a VIII- B. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că, la nivelul unității școlare a fost confirmat un cadru didactic cu virusul SARS-Cov 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here