33.4 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateExercițiu ISU la Baza Tubulară

Exercițiu ISU la Baza Tubulară

Sirenele pompierilor gorjeni au sunat astăzi, din fericire, doar pentru un exercițiu bine pus la cale de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. Scenariul a presupus un incendiu care ar fi generat două victime inconștiente. Acțiunea de mobilizarea a avut loc în Municipiul Târgu Jiu.

„Am desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în cazul producerii unui incendiu la sediul SC J.Christof E&P Services SRL – Atelier Central Tg-Jiu (pe înțelesul tuturor, fosta Bază Tubulară). Pentru gestionarea situației au fost dislocate la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul instituției noaste. De la actorii care au jucat rolul victimelor, până la personalul care are atribuții în gestionarea situațiilor de urgență la locul de muncă, angajații acestei societăți ne-au demonstrat că alocă timp suficient pregătirii și prevenirii situațiilor de urgență.
Au tratat cu seriozitate situația, chiar dacă știau că este vorba despre un exercițiu, s-au organizat corect pentru gestionarea situație și au dovedit că pot gestiona o situație de urgență până la sosirea echipajelor specializate. La final, am făcut evaluarea exercițiului, am purtat discuții despre modul de intervenție și le-am prezentat reguli de acordare a primului ajutor calificat și intervenție în situații de urgență”, a transmis ISU Gorj, în urma acțiunii.

 

 

Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Gorj

0
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj intervine, în acest moment, la un incendiu la fabrica...

Incendiu uriaș lângă capitala Portugaliei

0
Sute de pompieri se luptă cu flăcările în Portugalia, în apropiere de Lisabona, iar temperaturile...

Familiile din Scoarța, rămase sub cerul liber, au nevoie de ajutor

0
Se caută ajutor pentru familiile din comuna Scoarța, rămase sub cerul liber, în urma unui...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!