Acasa / News Alert / Expoziție și concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Târgu Jiu

Expoziție și concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Târgu-Jiu, inaugurat oficial astăziPână pe 3 martie, Shopping City Târgu Jiu devine paradisul pasionaților de kendama. Atât copiii, cât și adulții, vor descoperi în centrul comercial o gamă largă de kendame din colecția personală a lui CRBL, în cadrul unei expoziții tematice, special amenajată pentru entuziaștii acestui joc japonez.

Vizitatorii vor găsi în centrul comercial peste 500 de kendame în model unicat, cu mărimi și greutăți diferite, confecționate din diverse tipuri de lemn, adunate în câțiva ani de CRBL, unul dintre cei mai cunoscuți colecționari și promotori ai jocului în România.

Pe lângă această expoziție, centrul comercial va găzdui pe 3 martie evenimentul „7 to SMOKE”, concurs destinat copiilor de până în 14 ani pasionați de kendama, gata să se întreacă în îndemânare și strategie. Participanții vor avea șansa, începând cu orele 17:00, să își demonstreze abilitățile prin cele mai ingenioase trick-uri cu jucăria proprie, iar câștigătorul concursului de tip battle of ken va pleca acasă cu 7 kendame, pentru a învăța noi tehnici de prindere și scheme complexe.

Înscrierile în concurs sunt deschise până în ziua evenimentului, orele 16:30. Pentru a participa, copiii trebuie să vină alături de tutorele legal în incinta centrului comercial, la Info Desk, și să completeze, sub îndrumarea personalului mall-ului, formularul de înscriere și formularul de consimțământ al reprezentantului legal.

Mai multe detalii informații despre expoziția de kendame organizată în centrul comercial, dar și despre concursul „7 to SMOKE”, care se va desfășura în Shopping City Târgu Jiu pe 3 martie, alături de CRBL, se pot descoperi pe https://shoppingcitytargujiu.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityTarguJiu/.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*