18.6 C
Târgu Jiu
vineri, mai 22, 2020
Acasă News Alert Expoziție și concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Târgu...

Expoziție și concurs de Kendama alături de CRBL, la Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Târgu-Jiu, inaugurat oficial astăziPână pe 3 martie, Shopping City Târgu Jiu devine paradisul pasionaților de kendama. Atât copiii, cât și adulții, vor descoperi în centrul comercial o gamă largă de kendame din colecția personală a lui CRBL, în cadrul unei expoziții tematice, special amenajată pentru entuziaștii acestui joc japonez.

Vizitatorii vor găsi în centrul comercial peste 500 de kendame în model unicat, cu mărimi și greutăți diferite, confecționate din diverse tipuri de lemn, adunate în câțiva ani de CRBL, unul dintre cei mai cunoscuți colecționari și promotori ai jocului în România.

Pe lângă această expoziție, centrul comercial va găzdui pe 3 martie evenimentul „7 to SMOKE”, concurs destinat copiilor de până în 14 ani pasionați de kendama, gata să se întreacă în îndemânare și strategie. Participanții vor avea șansa, începând cu orele 17:00, să își demonstreze abilitățile prin cele mai ingenioase trick-uri cu jucăria proprie, iar câștigătorul concursului de tip battle of ken va pleca acasă cu 7 kendame, pentru a învăța noi tehnici de prindere și scheme complexe.

Înscrierile în concurs sunt deschise până în ziua evenimentului, orele 16:30. Pentru a participa, copiii trebuie să vină alături de tutorele legal în incinta centrului comercial, la Info Desk, și să completeze, sub îndrumarea personalului mall-ului, formularul de înscriere și formularul de consimțământ al reprezentantului legal.

Mai multe detalii informații despre expoziția de kendame organizată în centrul comercial, dar și despre concursul „7 to SMOKE”, care se va desfășura în Shopping City Târgu Jiu pe 3 martie, alături de CRBL, se pot descoperi pe https://shoppingcitytargujiu.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityTarguJiu/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini