Acasa / News Alert / Femeia JANDARM bătută cu BESTIALITATE, internată la spital! Riscă să rămână PARALIZATĂ!

Femeia JANDARM bătută cu BESTIALITATE, internată la spital! Riscă să rămână PARALIZATĂ!

Femeia jandarm lovită în Piața Victoriei,aseară, este internată la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală.

Sâmbătă, în spitalele din București mai erau internate zece persoane rănite în urma protestului violent de vineri noaptea. Dintre acestea, patru erau internate la Spitalul Universitar, iar șase la Spitalul Floreasca. Printre răniții care primesc îngrijiri la Floreasca se numără și patru jandarmi.

Potrivit medicilor, un alt jandarm a fost diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală după ce a fost lovit cu picioarele de manifestanţi, notează observator.tv.

Purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei au anunțat, sâmbătă, că 35 de jandarmi au avut nevoie de intervenție medicală în urma ciocnirilor cu grupurilor violente prezente vineri în Piața Victoriei.

Femeia jandarm lovită în Piața Victoriei, în timpul intervenției în forță a jandarmilor, după ora 23:00, a fost lovită de mai mulți protestatari. Ea a fost internată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism – suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română, potrivit Mediafax.

Femeia jandarm a fost lovită alături de un alt coleg ai ei, de mai mulți protestatari. Cu toate acestea, alți protestatari au intervenit, au făcut scut în jurul lor și i-au scos din mulțime. Un tânar a făcut scut cu propriul corp ca s-o apere pe pe femeia jandarm atacată.

Vineri seară, 100.000 de persoane au participat la mitingul diasporei, care s-a transformat, după ora 23:00, într-o veritabilă luptă de stradă între jandarmi și o parte dintre protestatari. Oamenii legii au folosit gaze lacrimogene, petarde și tunuri cu apă pentru a goli Piața Victoriei de protestatari.

Victime au căzut și protestatari nevinovați, care nu au provocat forțele de ordine.

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/femeia-jandarm-lovita-piata-victoriei-este-internata-cu-suspiciune-de-fractura-la-coloana-cervicala-2360486

5 comentarii

  1. Dna Horvat ,ai adus manipularea comunista si la IGJ? Matale si Predosanu de la Gorjeanul mai scrieti aberatii de astea . Pai daca ministrul PSD al sanatatii a iesit in coferinta de presa si a declarat ca jandarmerita nu are decat niste mici vanatai , ca sa ridicat din pat si abia asteapta sa se intoarca la serviciu de ce aberezi elucubratii ( sic) pe aici? Chiar esti mai catolica decat papa sau e doar o boala pe sistem ? Nervos .

  2. Ce omor ti as da eu tie, gorjene bulangiule. Suna bine ca 10 primitivi sa bata degeaba o fata, nu? Viteaz doar dupa tastatura, altfel porti tampax la piept. Boarfa de om!

    • Mai pulifrici de CAM , eu nu am spus ca femeia jandarm ar fi meritat sa fie batuta , eu m am referit la minciunile purtatorului de palavre al jandarmeriei . Cu privire la omorul pe care bla, bla , bla ,,,,,,da mi un numar de telefon , stabilim o intalnire si sa vedem ce omor poti sa i mi dai mie , fost sportiv de performanta de 110 kg . Hai sa te vedem mai soricel de CAM .

  3. Gorjene, intra in CAM la statuie cu lantoiu de cocalar la gat si poseta pe umar. Te cunosc baietii, esti ala de un pol clantza! 110 kile pe burotc, in 5 mteri de alergare esti lat. Lasa clontu ca esti spoit.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*