Acasa / News Alert / FOTO Alee din parcul „Insuliță“, distrusă de „Doreii“ de la Edilitara

FOTO Alee din parcul „Insuliță“, distrusă de „Doreii“ de la Edilitara

O alee din parcul „Insuliță“ a fost distrusă de un camion al societății Edilitara, care a intrat pentru a amplasa mai multe lucrări realizate în cadrul taberelor de sculptură. (foto: Narcis Daju)

2 comentarii

  1. Vai mama lui de coordonator al culturii din Tg Jiu . Cum poti sa pui pe Adrian TuDOREL sa conduca cultura ? Sa l pui pe acest circas sef peste cultura si peste Operele Titanului de la Hobita ? Dle Romanescu , trebuie sa l indepartati pe maimutoiul asta de cultura si operele lui Brancusi pana nu distruge totul . Puneti l sa raspunda de salubritate si de udatul florilor pe stalpi , poate acolo nu produce pagube iremediabile orasului .

  2. De ce schimba anual cei de la Primarie bolovanii, denumiti „opere de arta”, din Parcul central, doar ei stiu? Sau nici macar ei! Cred ca nici parandarat nu iasa de aici. Doar pierderi de bani si de imagine. O prostie! Lasa-i domnule pe aia pusi de omul de inalta cultura, Circiumaru, acum zece ani si nici bani cheltuiti, nici mistocareala prin presa! Tot un ka9kat sunt toti bolovanii vostri. Atat trebuie sa faceti, sa stati drek9uklui pe craka voastra si nu va mai dati importanta. Vai de mama voastra de pu9tzoi, ca nici macar Basme de Petre Ispirescu nu ati citit ! Auzi, bolovanii sunt opere de arta la Tirgu Jiu! Ce faceti cu aia vechi? Ii dati la „retopit”?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*