Acasa / News Alert / Foto! Marcel Romanescu sfidează legea! Uite cum parchează

Foto! Marcel Romanescu sfidează legea! Uite cum parchează

Primarul Marcel Romanescu a fost surprins în timp ce parca neregulamentar chiar in centrul orașului. În plin scandal privind locurile de parcare realizate pe trotuarul din zona Complexului Meșteșugăresc din Târgu Jiu, Romanescu a fost fotografiat în timp ce își parca bolidul de lux chiar sub semnul care arată ca acest lucru este interzis. Edilul sfidează legea fără să primească vreo sancțiune, în timp ce alți șoferi care fac acest lucru primesc amenzi usturătoare.

11 comentarii

 1. sandu m, sacelu

  nu-i o surpriza, asta e stilul de mahar inchipuit al acestui agramat functional, ajuns din eroare primar. zero merite, praf ca primar, intr-un cuvant: dezastru.

  • Sandule, daca esti din Sacelu, bine ca aveti voi primar bun, ioc canalizare, ioc gaz, statiunea sparta pe toata lungimea si latimea, paragina la drumul mare chiar in mijlocul statiunii, statiune decazuta din toate punctele de vedere fata de acum 20 ani. Sa nu mai vorbim de mama si primarul care si-au trecut mai totul pe persoana fizica si ca sa nu fie prinsi au ars arhiva de documente.
   Mandri ca PSD, nu ?
   Asa-i romanul, nu poate duce grija proprie daca nu crapa capra vecinului.

   • Pe dracu , sandu de la sacelu , asta e vicele Adi care il balacareste pe Romanescu sub diverse nume false , la fel cum facea neica Ion Tudor pe cand era si el tanar securist.

  • Dle vice , te ai mutat la Sacelu ? Mergi la bai de namol ?

 2. Romanescu Marcel Laurentiu nu este bun nici ca primar de comuna.Pentru Targu Jiu este un dezastru.

 3. Prostalaule, daca iti fac dovada ca Bandy nu-i Adi Tudor, ce vei mai spune?Indivizi ca tine care il pupa pe toate partile pe acest primar neisparavit, au obsesia pacaliciului, numai ca cei care posteaza aici si inca foarte multi targujeni sunt foarte nemultumit de acest Romanescu, cel care in afara de circoteca in public, este incapabil de realizari importante pentru oras Sa ia exemplu primarului de la Rovinari care face minuni pentru urbea ce o pastoreste.Pentru ca este incompetent, il vrea pe Ciocea administrator la primarie, adica pe un alt primar de valoare din Gorj,Numai ca ma indoiesc ca isi lasa omul postul de primar din comuna sa, unde a facut minuni,, nu sa vina sluga lui Romanescu,

 4. C&D.Criss-Ro.tur

  e o poza in care este primarul, dar nu are legatura cu masina, aia e o masina a altcuiva, el a trecut pe langa masina Stire de 2 lei.. de propaganda mincinoasa. Aia nu e masina primarului, nu avea cum sa vina cu masina in fata , can el acolo sta.

  • Aolio nasule, esti praf. Mars inapoi la scoala pt vreo 2 ani, pana inveti sa scrii in valaha. In rest, ca-i Marcel capsec ori vicele, e totuna, nu va mai incordati degeaba pe aici. Orasul arata ca dracu, un targ prafuit si prost administrat. Toti o apa si un pamant

 5. Mincinosule, primarul nu sta in zona aceia.Masina este a lui, fiind martori care l-au vazut coborand din acel bolid.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*