Acasa / News Alert / Foto: O pensiune din Rânca face ANGAJĂRI! Mai multe posturi disponibile

Foto: O pensiune din Rânca face ANGAJĂRI! Mai multe posturi disponibile

Se fac angajări la una dintre cele mai cunoscute pensiuni din zona montană Rânca. Patronul Constantin Pănescu a anunțat p pagina sa de socializare că va face angajări în perioada imediat următoare. Acesta are nevoie de pizzer, bucătar, cameristă etc. „Daca este cineva interesat de angajare in functia de bucatar, de ajutor bucatar, pizzer, camerista si ingrijitor cladiri ( intretinere pensiune ). Se ofera conditii si salariul atractive, contract de munca pe perioada nedeterminata . Informatii in privat sau la nr de telefon afisat pentru Complex Panoramic – Ranca”, a scris Constantin Pănescu pe rețeaua de socializare.

Untitled

4 comentarii

  1. doresc sa lucrez ca ingrijitor , la o pensiune, antialcolic, ma pricep la instalati sanitare, lucruri de interior, permis auto b,c, e , stiu sa tai cu drujba, gospodar , fac curatenie interior, nu pot spune ca le stiu pe toate dar sant dispus sa anvat, am o masina Zafira de marfa pe care pot sa o pun la treaba.. aprovizionare etc

  2. doresc sa lucrez la o pensiune, casa de vacanta, abilitati.. cooperant, cunosc instalatii sanitare de baza, sa tai cu drujba, permis auto b, c ,e, gospodar , nu le stiu pe toate dar dispus sa anvat, am un Opel Zafira , pe care san dipus sal pun la treaba, aprovizionare etc.

  3. sint interesat ,intretinere,,istalati , sofer etc

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*