Acasa / News Alert / Foto: Satul Urechești izolat. Primarul cu telefonul închis

Foto: Satul Urechești izolat. Primarul cu telefonul închis

Iarna a luat pe nepregătite autoritățiile din comuna Draguțești. Drumul din Satul Urechești este inpracticabil. Cu plugul în sus s-a încercat deszăpezirea în această localitate. ”Cu plugul pe sus a încercat domnii de la primărie să deszăpezească. Acesta este drumul pe care noi circulăm, mergem după pâine, la serviciu… Suntem familii cu copii mici, oameni în vârstă și bolnavi. Am încercat să sunăm primarul dar are telefonul închis. Din câte am înțeles nu sunt bani pentru ustensile de deszăpezit. Așa este aproape tot satul. Important e că sunt bani pentru zilele comunei” așa sună mesajul unei localnice.

6 comentarii

 1. De ce l. A-ți votat??? Acum sa va deszapezeasca satul si comuna. Niciun primar nu. A lăsat comuna de izbeliște ca Dumitru Ion Popescu. Pe fiecare săptămână cheamă TV. La primărie. Acum. De ce nu a mai chemat sa de laude cu deszăpezirea din comuna.

  • robertokiss_you

   Cum bine citesc acest articol, imi dau seama ca pe una din strazile ,amintite mai sus , locuieste si fostul primar , actual consilier ( dl. BUTAN ), iar acesta nu a fost ” deranjat” sa raspunda la nevoile cetatenilor, ca tot a venit vorba ca primarul sau viceprimarul nu au raspuns prompti, sau? care este rolul unui consilier?

  • a nins mai mult de 74 de ore continuu si tot de pe atunci Electrica nu furnizeaza curent electric in mare parte in comuna Dragutesti ma revolt impotriva celor care nu isi respecta contractul de a.mi furniza curentul electric necesar pentru nevoile minime, nu ma pot revolta impotriva primarului care nu raspunde la telefon pentru ca nici eu nici altii nu pot sa vorbeasca cu un obiect neinsufletit, acest telefon pe care nu l.am incarcat de 3 zile si am impresia ca nici primarul , care intre noi fie vorba, are 74 de ore de cand lucreaza, pe utilajul de deszapezire, alaturi de drumari, nu poate raspunde la acel obiect , acum inutil … alo…inca nu v-am vazut ,domnule Butan , cu lopata in mana…doar cu limba cea aspra si groasa… ca asa au unii , mai multa limba si mai putin creier…se acorda premiul I ,cu coronita, celor care vorbesc…

 2. A avut tel închis pentru ca primarul Popescu Dumitru fuge de o responsabilitate prea mare pentru el. Rușine primarul. Ti. Ai dat testul cu aceasta prima zăpadă.

  • robertokiss_you

   Cum bine citesc acest articol, imi dau seama ca pe una din strazile ,amintite mai sus , locuieste si fostul primar , actual consilier ( dl. BUTAN ), iar acesta nu a fost ” deranjat” sa raspunda la nevoile cetatenilor, ca tot a venit vorba ca primarul sau viceprimarul nu au raspuns prompti, sau? care este rolul unui consilier?

 3. a nins mai mult de 74 de ore continuu si tot de pe atunci Electrica nu furnizeaza curent electric in mare parte in comuna Dragutesti ma revolt impotriva celor care nu isi respecta contractul de a.mi furniza curentul electric necesar pentru nevoile minime, nu ma pot revolta impotriva primarului care nu raspunde la telefon pentru ca nici eu nici altii nu pot sa vorbeasca cu un obiect neinsufletit, acest telefon pe care nu l.am incarcat de 3 zile si am impresia ca nici primarul , care intre noi fie vorba, are 74 de ore de cand lucreaza, pe utilajul de deszapezire, alaturi de drumari, nu poate raspunde la acel obiect , acum inutil … alo…inca nu v-am vazut ,domnule B…n , cu lopata in mana…doar cu limba cea aspra si groasa… ca asa au unii , mai multa limba si mai putin creier…se acorda premiul I ,cu coronita, celor care vorbesc…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*