Acasa / News Alert / Fotografii de tot râsul cu Romanescu și Rareș Bogdan

Fotografii de tot râsul cu Romanescu și Rareș Bogdan

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, apare în mai multe fotografii postate pe Facebook alături de candidatul PNL la alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareș Bogdan. Deși unele fotografii sunt eronate, pentru că-i pun pe protagoniști în ipostaze caraghioase, care stârnesc amuzamentul, acestea au fost postate de unii liberali pe paginile lor de Facebook. Astfel, într-una din fotografii, Romanescu este surprins cu limba scoasă, iar în alta, Rareș Bogdan este pozat cu ochii închiși.

5 comentarii

  1. Nu s eronate deloc. Asta sumt cei doi, niste maimutoi ridicoli, iar partidul lor o gluma proasta. Adevaratii liberali sunt la ALDE, pnl a fost inghitit de pedelisti si basisti sinistri.

  2. Niste creaturi bufonice!!Cat de jos ai ajuns, Romanescule?!

  3. Ce cauta soferul lui Grivei intre cei doi ?

  4. Imi pare rau ca Domnul Romanescu, indiferent in ce partid e, fiind un intelectual, se asociaza cu acel ceva de langa el… Fara sa am simpatii politice, imi schimb parerea despre el…

  5. Poze de tot rasul are Aurel Popescu cu limba scoasa si ochii bulbucati.Acea caricatura de politician care se credea primar si amenda pe cei care comentau pe Facebook,dar pe acelea nu le publicati.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*