spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert„Generația tânără speră la un viitor mai bun, la un trai decent,...

    „Generația tânără speră la un viitor mai bun, la un trai decent, fără sărăcie, șomaj, inegalitate și exploatarea unor oameni de către alții.” Vezi cine spune asta

    Tinerii din județul Gorj încep să se implice mai mult în politică, să tragă semnale de alarmă și, în același timp, să pună punctul pe i atunci când au ceva de spus. Unul dintre aceși tineri este și Laurențiu Manolache, un tânăr social – democrat care în ultima perioadă a scos în evidență problemele celor care lucrează în domeniul energetic, dar și problemele tinerilor din acest județ.

    „După absolvirea şcolii gimnaziale, majoritatea tinerilor se confruntă cu o mare problemă, fie să-şi însușească o profesie, încât să pășească mai repede în viață sau să continue studiile în cadrul următoarei trepte de învățământ ori să renunțe în detrimentul nevoilor financiare, nevoilor gospodăreşti.
    Trebuie apreciați, înțeleşi, doar aşa societatea de astăzi îi poate determina să-şi continue următorul ciclu în formarea profesională, sprijinindu-i.
    Tinerii, de fapt, nu sunt viitorul, tinerii sunt prezentul.
    Ei au nevoie astăzi, nu mâine, de un loc de muncă, de locuință, de studii, de asigurare medicală, de ajutor din partea statului român.
    În ceea ce ține de implicarea tinerilor în schimbarea viitorului acestei societăți, nu se ține cont de faptul că, inițial, tinerii au necesități ce trebuie îndeplinite imediat.
    Mai mult decât atât, cerințele tinerilor rămân neschimbate .
    Dacă s-ar rezolva problemele date, atunci ar fi loc pentru necesități noi.
    Generatia tânără este o generație de tineri implicați, muncitori, perseverenți, cu spirit de echipă.
    Această generație este implicată tot timpul în proiecte noi, tinerii participă la tot felul de acțiuni, educative, socio-culturale, sportive, şi în cele din urmă, de voluntariat.
    Voluntariatul, este o muncă neremunerată, unde tinerii implicați dobândesc calitatea de omenie, demnitate.
    Voluntariatul este, în primul rând, un exemplu pentru toți tinerii implicați.
    Voluntariatul pune accentul pe educația non-formală care să te orienteze către scop și să dezvolte în tine abilități noi.
    Pe lângă oportunitatea de a fi implicat, voluntariatul are puterea de a-ți mări șansele de anjagare. Voluntariatul are valoare adăugată atunci când intenționezi să te angajezi și este recunoscut prin lege ca și experiență profesională.

    Generația tânără speră la un viitor mai bun, la un trai decent, fără sărăcie, șomaj, inegalitate și exploatarea unor oameni de către alții.”, a postat Laurențiu Manolache pe pagina sa de socializare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: