Ultima Oră
  Acasa / Gorjeanul Marius Dumitrașcu pleacă din Ministerul Energiei. Dăncilă l-a eliberat din funcție

  Gorjeanul Marius Dumitrașcu pleacă din Ministerul Energiei. Dăncilă l-a eliberat din funcție

  Gorjeanul Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost eliberat din funcție, la cerere, de către prim-ministru.

  Mai mulți secretari de stat, de la Ministeru Energiei, Ministerul Culturii, Ministerul Agriculturii și Ministerul pentru Relația cu Parlamentul au fost eliberați din funcție la cerere de Premierul Viorica Dăncilă.

  Mai mulți secretari de stat, de la Ministerul Energiei, Ministerul Culturii, Ministerul Agriculturii și Ministerul pentru Relația cu Parlamentul au fost eliberați din funcție, la cerere, de Premierul Viorica Dăncilă.

  Publicate în Monitorul Oficial, aceste decizii ale premierului eliberează din funcții la cerere pe Marius Dumitrașcu de la Ministerul Energiei,  Mihai Huzău de la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Oprea-Stoian de la Ministerul Culturii, Claudiu Roşu-Mareş de la Ministerul Agriculturii.

  De asemenea tot la cerere a fost eliberat din funcție și Vasile Gușatu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră

  2 comentarii

  1. Baietelul asta a fost secretar de stat de la culesul porumbilor pana la taiatul cocenilor.

  2. Mare pierdere pentru sectorul energetic.Presupun ca peste putin timp,va fi numit la educatie,sanatate,agricultura etc…..Noi romanii ne pricepem la toate,suntem geniile UE.

  Scrie un commentariu

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *