Încă un șantier redeschis

0
132

Se asigură continuitatea derulării proiectelor de standardizare la parametrii tehnici corespunzători a rețelei de drumuri publice județene aflată în administrarea Consiliul Județean Gorj, în scopul garantării condițiilor optime de siguranță și confort în circulația auto și pietonală. Astfel, lucrările de modernizare a structurii rutiere de pe DJ 675B sunt în plină desfășurare.

Până în prezent, proiectul este realizat în proporție de 35%, din totalul categoriilor de lucrări prevăzute. În această perioadă, se execută lucrări privind amenajarea trotuarelor, realizarea de ziduri de sprijin, montarea de parapet pietonal, reabilitarea unor poduri dar și execuție casetă supralărgire din balast și piatră spartă. Investiția pentru modernizarea drumului județean 675 B, care are o lungime de 25,580 km și care  traversează localitățile Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești până în DJ675C, este   finanțată  prin  Programul Operațional Regional 2014-2020 și de la Bugetul Propriu al județului Gorj.

Costuri

Obiectivul de investiție ,,Modernizare drum judeţean (675B) ce traversează localităţile                       Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C” are prevăzută o durată de execuție 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (08.04.2019), valoarea acordului contractual fiind de 33.862.938,83 lei  fără T.V.A.   În scopul  continuării  investițiilor aflate în curs execuție, la acest moment,  la nivelul  Consiliul Județean Gorj, prin prisma instituirii stării de urgență la nivel național, au fost transmise operatorilor economici recomandările și măsurile necesare prevenirii răspândirii și reducerii impactului epidemiei COVID-19. Acestora le revine obligația de a proceda la instruirea echipelor de lucru și punerea în practică a măsurilor dispuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here