Acasa / News Alert / Înșelat de trei muncitori

Înșelat de trei muncitori

Un bătrân de 79 de ani, din Novaci, a fost înșelat de către trei persoane necunoscute. Aceștia au primit suma de 3.500 lei, pentru montarea unor scocuri, dar au părăsit gospodăria imediat după ce au luat banii.

„În urma celor sesizate, la fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci, care au constatat că la data de 18 februarie a.c., la locuința bărbatului în cauză, s-au prezentat 3 persoane, care i-au propus să monteze scocuri la locuință. Au montat doar o parte din jgheaburi și au luat suma de 3.500 lei şi, sub pretextul că merg să cumpere materiale, au părăsit locuința și nu s-au mai întors.

Ca urmare a unor acţiuni organizate pe raza judeţului Gorj, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, la scurt timp de la sesizare, pe raza localităţii, un autoturism în care se aflau 4 persoane cu vârste cuprinse între 28 si 45 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*