Acasa / News Alert / Ion Rușeț a trecut la PMP

Ion Rușeț a trecut la PMP

”Eu consider ca e o achiziție bună pentru că Rușet este un om cunoscut și apreciat în Gorj. PMP avea nevoie ca un om ca Ruseț” a declarat Nicolae Davițoiu, președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj.

”Aici am găsit un colectiv responsabil și cu oameni corecți, oamenii care sunt compatibili și alaturi de care putem face ceva pentru județ” a declarat Ion Rușeț.

6 comentarii

  1. Adică aici miroase a ciolan ! Și apoi un “pendul” este un politician imparțial: este cu toate partidele și cu niciunul ! Dacă-si umple teșchereaua îl doare la … pendulă de doctrine !

  2. O sa-l concureze la alegerile din 2020 pe primarul ” IN DATA “, care nu va mai fi NICIODATA la primaria Targu Jiu, poate doar ca turist de un weekend.

  3. Mare branza , Gogu Pendula, fara cap si fara cuc a mai schimbat un partid? Paguba’n ciuperci.

  4. Au fost colegi in partidul lui Petrov, asa ca amandoi sunt la fel, golani politici!

  5. pana nu scapam de aceasta categorie de hiene nu putem vorbi de viitor. ne-au facut in viitor negru noua asa va fi si pentru copiii nostril.hienele acestea seplimba dintr-un partid in altul si rad de contribuabilii de rand.

  6. A mirosit si Gogu Pendula ca PMP ul ar putea fuziona cu PNL ul . Crede intelighentul de el ca ar mai putea fi din nou , mai nou ,,,,sparlamentar. In visele tale ,,,,Gogule Pendulule.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*