4.1 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăNews AlertIordache a demisionat din PNL

Iordache a demisionat din PNL

Senatorul Ion Iordache l-a urmat pe Ludovic Orban și și-a anunțat demisia din PNL. Parlamentarul aduce critici partidului care i-a oferit mandatul de senator.
„Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea. Pentru mine, promisiunea valorează mai mult decât un contract, este un angajament care trebuie respectat cu orice preț!
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni.
Eu nu sunt așa!
Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi și să iau atitudine! Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliți și vor să fie reprezentați de persoane în care să poată avea încredere.
Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni.
Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.
Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.
La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei!
Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat.
Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult.
Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.
Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL! Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze! Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi!
PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară.
Gorjeni, demisia mea este un simbol al respectului pentru voi și singura posibilitate de a vă rămâne alături, în Senatul României, fără compromisuri!”, a transmis Ion Iordache.

Elevii de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, voluntari în cadrul campaniei ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”

0
În perioada 21 - 25 noiembrie s-a desfășurat la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu,...

Rusia „amână unilateral” discuțiile de dezarmare nucleară cu SUA

0
Rusia a amânat „unilateral” discuțiile privind dezarmarea nucleară cu SUA, prevăzute pentru această săptămână, potrivit...

Sprijin pentru zece studenți proveniți din medii defavorizate

0
Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu derulează în această perioadă proiectul „Echitate în acces -...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!