La volan sub influența alcoolului. Un șofer a refuzat să oprească

0
8

Polițiștii rutier au prins trei bărbați care se aflau la volan sub influența alcoolului. Un bărbat, de 72 de ani, din orașul Turceni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 674, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un tânăr, de 29 de ani, din comuna Bolboşi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 673- Ohaba Jiu, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţiști, acesta fiind urmărit circa 3 km şi blocat pe un drum sătesc.

De asemenea, la data de 11 august, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depistat un alt bărbat, de 49 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 – Drăguțești, având o  concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here