10.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateLuis Popa: „Orice discuții contradictorii pot construi și lucruri frumoase!”

Luis Popa: „Orice discuții contradictorii pot construi și lucruri frumoase!”

Primăria comunei Drăguțești, împreună cu Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, a organizat o acțiune de ecologizare pe raza localității. Cu toate că la începutul săptămânii au apărut anumite discuții între primarul localității, Dumitru Popescu, și Luis Popa, șeful SJGDAS Gorj,  se pare că cei doi și-au dat mâna, au trecut peste acest lucru și împreună au reușit să organizeze această acțiune.

„Astăzi am desfășurat o acțiune de ecologizare în comuna Drăgutești, alături de primarul comunei Dumitru Popescu.La aceasta acțiune au participat 30 de voluntari, fiecare voluntar a primit pe lângă saci și mănuși, măști de protecție, dar și solutie dezinfectanta.
În urma acestei acțiuni au fost strânși peste o suta de saci cu resturi aruncate la voia întâmplării.”, a transmis Luis Popa.

Totodată, și pe pagina de socializare a primăriei a fost postat un mesaj cu privire la această acțiune: „30 de voluntari, locuitori ai comunei Drăguțești, angajați ai primăriei și angajați din cadrul SJGDAS Gorj, au participat la o amplă operațiune de ecologizare pe raza comunei Drăguțești, încercând astfel să tragă un semnal de alarmă privind protejarea mediului înconjurător, sufocat de gunoaie și deșeuri. În ciuda tuturor polemicilor din ultima vreme apărute în spațiul public, Primăria comunei Drăguțești știe că SJGDAS Gorj sprijină unitățile administrativ-teritoriale din județ, inclusiv în criza ridicării deșeurilor menajere de către firmele de profil.”

Tinând cont de perioada în care ne aflăm toți voluntarii au primit măști de protecție, mănuși, dar și soluție dezinfectantă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -