Acasa / News Alert / Mandat de aducere emis de DIICOT pe numele soţului unei celebre cântărețe

Mandat de aducere emis de DIICOT pe numele soţului unei celebre cântărețe

DIICOT Constanţa e emis un mandat de aducere, miercuri, pe numele lui Nicolescu Sorin Andrei, cercetat pentru clonare de carduri, confirmă surse judiciare pentru Mediafax.

Soţul câtăreţei Anda Adam este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, şi accesul, fără drept, la un sistem informatic.

În perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, Nicolescu Sorin Andrei a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii lor în circulaţie.

În această perioadă a retras aproape 50.000 de lei de la un ATM din Constanţa, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, accesând în mod ilegal sistemul informatic, prin încălcarea măsurilor de securitate.

Potrivit procurorilor DIICOT, cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză   au fost găsite şi  ridicate echipamente IT, medii de stocare, telefoane mobile și sume de bani. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 300.000 de lei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*