-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateMARȘ „Împreună pentru Calea Eroilor”

MARȘ „Împreună pentru Calea Eroilor”

Un ONG anunță o acțiune de atac la adresa autorităților locale pentru slaba gestionare a șantierului de pe Calea Eroilor. Marșul „Împreună pentru Calea Eroilor” nu a fost, încă, autorizat de Primaria Târgu Jiu, instituție  împotriva căreia acesta este organizat.

“Grupul Civic Gorj vă face cunoscut că în ziua de 7 iulie 2022, între orele 17.00 și 19.00, se va organiza la Târgu Jiu, Marșul „Împreună pentru Calea Eroilor”, pe traseul: B-dul C. Brâncuși (Primăria Târgu Jiu) – „Poarta Sărutului” din Parcul Central al Municipiului Târgu Jiu – Strada Calea Eroilor – Parc Coloana Infinitului.
Reprezentanții Grupului Civic Gorj atrag atenția asupra modului dezastruos în care sunt realizate lucrările de modernizare și reabilitare a Căii Eroilor, calitatea acestora și termenul de execuție prelungit, lucrările trebuind să fie finalizate în anul 2020. Ca urmare a acestor aspecte, Ansamblul Monumental „Calea Eroilor”, obiectiv cultural național și de patrimoniu European, riscă să nu mai fie inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO”, se arată în mesajul transmis pe rețelele de socializare de organizatori.
Pentru acest marș este nevoie de autorizație din partea autorităților locale. Avizul se poate solicita cu 72 se ore înainte de desfășurarea acțiunii. Este de precizat faptul că printre activiștii Grupului Civic Gorj se numără și soția directorului Doru Strâmbulescu, cel care a picat evaluarea pentru funcția de director al Centrului de Promovare și Documentare Constantin Brâncuși din subordinea Consiliului Municipal Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu spunând public, de ceva timp, că nu-l mai vrea la conducere.

Sindicaliştii din învăţământ vor relua pichetarea Ministerului Educaţiei după 9 ianuarie

Angajații din educație din Gorj, protest la Guvern și în școli

0
Profesorii din Gorj au protestat miercuri, 1 februarie, prin purtarea de banderole albe la mâini. „Nu...

Protest al sindicaliștilor din educație în fața Guvernului

0
Trei federații sindicale pichetează, miercuri, sediul Guvernului, cerând salarii decente, mai ales pentru personalul nedidactic....

Proteste masive în Franța, împotriva creșterii vârstei de pensionare

0
Un al doilea val de proteste și greve franceze este în desfășurare împotriva planurilor președintelui...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!