3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăNews AlertMedalie de bronz pentru luptătorul gorjean Alexandru Beşliu la Campionatului Național de...

Medalie de bronz pentru luptătorul gorjean Alexandru Beşliu la Campionatului Național de Seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu a cucerit medalia de bronz la Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care s-a desfășurat în perioada 25-27 noiembrie. Alexandru Beşliu a reprezentat CSM Târgu Jiu la categoria 92 de Kg.

La sfârșitul acestei săptămâni, multiplul campion național Alexandru Beșliu a participat, la Reșița, la ultima competiție din acest an, cea mai importantă din calendarul intern la această disciplină. La puternicul turneu de la Reșița au intrat pe saltea sute de sportivi în lupta pentru medalii. La categoria 92 de Kg a intrat în competiție pentru o medalie și luptătorul gorjean Alexandru Beșliu. Într-o companie extrem de puternică, la una dintre cele mai spectaculoase categorii de greutate, sportivul nostru a avut o evoluție excelentă și puțin a lipsit să ajungă în finală. Alex a terminat însă pe podium și și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie, bronzul în Finala Campionatului Național de Seniori. Bucuros că a reușit să urce pe podium, ambițiosul sportiv gorjean vrea mai mult de la următoarele competiții.

„Sunt bucuros că am putut obține o medalie la acest campionat, dar îmi doresc să urc mai sus pe podium. Cu mai multă muncă depusă, sunt convins că scopul meu va deveni realitate”, a spus Alex Beșliu, CSM Târgu Jiu, pentru site-ul csmtargujiu.ro.

„Este un exemplu de sportiv“

Reușita lui Alex este una extrem de importantă, având în vedere că luptătorul gorjean a avut un an cu destule probleme legate de accidentări. Alex a dat, însă, dovadă de multă tărie de caracter și a reușit să urce pe podium.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția lupte CSM Târgu Jiu, a spus că luptătorul pe care îl antrenează are o ambiție ieșită din comun: „Mă bucur foarte mult pentru Alex! A fost un an în care a muncit extrem de mult, pentru a putea urca pe podium la seniori. A fost un an presărat de multe probleme, dar Alex a arăta că atunci când intră pe saltea totul este trecut și nu cedează nici o secundă și luptă pentru fiecare punct. Este un exemplu de sportiv și vreau să-l felicit pentru modul cum abordează fiecare antrenament și fiecare meci!”.

Doi liceeni gorjeni au câștigat medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Columbia

0
Doi liceeni din județul Gorj au reușit să câștige medalia de bronz la Olimpiada Internațională...

5 semne clare că Ego-ul îți sabotează echilibrul

0
Satisfacţia ego-ului este de scurtă durată, astfel ȋncât continuăm să căutam mai multe, continuăm să...

Păuni și prințese, din frunze de toamnă, un nou atelier de creație la muzeu

0
Elevii unei clasa I de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu au revenit,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!