Meditații gratuite pentru o „Românie Educată”

0
101

Proiectul ” România Educată” îi nemulțumește și pe liderii USR de la Gorj. Având în vedere rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat, organizația județeană le propune elevilor care nu au promovat examenul meditații gratuite.

„Ajutam elevii gorjeni sa promoveze examenul de bacalaureat.Incepand cu 26.07.2021, colegii nostri profesori, indruma gratuit, in conformitate cu programa scolara, elevii care se vor prezenta la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat.
Pregatirile cu elevii vor avea loc la matematica – de doua ori pe saptamana si la limba si literatura romana – o data pe saptamana, la sediul USR Gorj de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Targu Jiu.
La matematica, elevii vor fi indrumati de catre doamna profesoara Simona Stoenescu si de catre domnii profesori Gabriel Modroiu si Ilarie Ionescu martea si joia intre orele 18:00-19:30;
La limba si literatura romana elevii vor fi indrumati de catre doamna profesoara Cristina Goanta lunea intre orele 18:00-19:30.
Pentru o mai buna organizare a activitatii, elevii interesati sunt rugati sa completeze formularul „, a transmis USR Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here