Minerii renunță la protestul din Capitală

0
217

Liderul de sindicat Nicu Bunoaica le-a transmis colegilor din CE Oltenia că renunță la acțiune de protest extrem, greva foamei, din fața Guvernului.

„Principala revendicare a protestului nostru a fost rezolvată!!! Menționăm trei aspecte:

1. Protestul va continua, în Piața Prefecturii din Tg. Jiu, până la votarea, promulgarea și publicarea în Monitorul Oficial a Proiectului de Lege care impune încadrarea lucrătorilor din C.E. OLTENIA în CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ!!!

2. Oricând putem reveni la această formă de protest, dacă situația o va impune!

3. Având confirmarea verbală, a Domnului Deputat Gheorghe Pecingină, că Punctul de Vedere al Guvernului României a fost trimis către cele două comisii din Camera Deputaților, de comun acord, cei șapte, am hotărât să întrerupem Protestul Extrem, începând cu ora 19.00 a datei de 15.04.2021, adică ieri!

Am luat această hotărâre, gândindu-ne, în primul rând, la faptul că trei dintre noi urmează să conducă mașinile de la București la Tg. Jiu, iar în al doilea rând, la sănătatea noastră!

Mulțumim pentru sprijin și susținere tuturor persoanelor care ne-au fost alături, dar, pentru a nu omite pe cineva, nu îi vom nominaliza!

Din păcate, Guvernul României a emis punct de vedere nefavorabil!!!

NOROC BUN!!!

UNITATE” a transmis liderul Sindicatului Solidaritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here