14.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă News Alert Ministrul Câmpeanu anunță când ar putea reveni elevii la școală

Ministrul Câmpeanu anunță când ar putea reveni elevii la școală

După o întâlnire cu reprezentanții elevilor, studenților, părinților și sindicatelor, ministrul Educației,  Sorin Câmpeanu, a declarat că toată lumea a fost de acord ca școlile să fie redeschise din 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice. Acesta a mai spus că una dintre concluzii a fost ca semestrul al doilea să înceapă în format clasic, cu prezența fizică la școală, „înțelegându-se importanța protecției stării de sănătate a profesorilor și elevilor, a diminuării riscurilor, dar și a necesității organizării unor acțiuni remediale”.

Începând cu data de 11 ianuarie, elevii vor relua cursurile primului semestru în sistem on line,  iar astfel se vor derula până în data de 8 februarie, după cum a comunicat Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

”Printre prevederile din această hotărâre menționăm propunerea suspendării activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line până la data de 7 februarie 2020, necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației”, a informat sâmbătă CNSU.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente