Acasa / News Alert / Moment de reculegere in memoria lui Nicolae Mischie

Moment de reculegere in memoria lui Nicolae Mischie

Consilierii judeteni au tinut in sedinta de astazi, la propunerea presedintelui Cosmin Popescu, un moment de reculege in memoria fostului baron de Gorj, Nicolae Mischie. Acesta a condus Consiliul Judetean Gorj in perioada 1996-2004. Nicolae Mischie a decedat in urma cu cateva zile la spitalul Elias din capitala.

4 comentarii

 1. Ion Duguleanu

  Atunci când ele erau realitate, precum și acum când ele au devenit istorie, am fost,sau nu, de acord cu opțiunile și activitățile omului politic Nicolae Mischie.
  Suntem datori însă să recunoaștem cu toții aceluiași om politic, Profesorul Nicolae Mischie , ajutorul dat multor gorjeni când au avut nevoie,contribuția sa deosebită la viața culturală a Gorjului și mai ales, faptul că există o Universitate în Târgu Jiu care îi datorează atât înființarea cât și dezvoltarea ulterioară.
  Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate.

  • Aceste cuvinte ne doare…. Tot sprijinul din partea subcomisiei de promovare gagging n rimming la mamele singure ptr ma-ta.

 2. A infiintat o Universitate de 2 lei unde invata copiii de stabi si le fura locurile de munca la cei fara PILE.In majoritatea institutiilor de stat sunt cei care abia au terminat aici si au luat concursuri aranjate.Ceilalti au trebuit sa plece in orase mari ca aici erau someri.Despre acest om trebuie spuse si cele bune si cele rele!

 3. parcarea de pe str.tudor vladimirescu din dreptul policlinicii cu plata,care niciodata nu a fost privata,ci luata cu japca,este blocata de cateva zile.cine plateste?o fi fost mischie vreun mesia local?a fost un fost profesor de istorie,comunist pana in maduva oaselor si oportunist,care a ajuns in fruntea judetului.cine a dat dispozitie sa stea zile intregi o masina a politiei locale,platita din banii nostri,ca sa nu parcheze pulimea in dreptul casei marelui mischie

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*