Victorie pentru Pandurii în amicalul cu ACSO Filiaşi

0
19

Pandurii a câştigat cel de-al doilea amical al iernii. Disputat tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, amicalul cu ACSO Filiaşi s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea gazdelor, care au marcat, în minutul 33, prin George Tudoran, în urma unui penalty comis de Tereche.

„Am făcut o primă repriză destul de bună, scorul putea să fie mai mare, iar în partea secundă am introdus toţi jucătorii din lot pe care îi avem la dispoziţie. Avem o echipă cu media de vârstă sub 20 de ani, fiindcă avem foarte mulţi juniori în lot. Avem însă nevoie şi de alţi jucători, mai ales de un fundaş central, dar nu ştiu dacă aceştia vor mai veni. Până la noi transferuri, îmi canalizez energia spre jucătorii pe care îi am la dispoziţie şi le dau încredere să joace. Ne pregătim cât putem de bine şi abordăm returul de campionat cu optimism. Aşteptăm ca şi Dodoi să intre în programul de pregătire săptămâna viitoare, iar Tudor se antrenează normal. Doar ei sunt cele două nume care au completat lotul până acum, doi jucători care au crescut aici la centrul de copii şi juniori. Desigur, se mai pregătesc cu noi şi alţi jucători tineri, mulţi care evoluează şi la republicani. Avem încredere şi în ei şi le dăm şanse în continuare, cum le dăm la toţi ceilalţi şi sper să progreseze. În primul rând individual şi apoi colectiv, să ajute echipa”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi, la finalul amicalului disputat miercuri după-amiază.

Sâmbătă, Pandurii va întâlni Flacăra Horezu, iar săptămâna viitoare va juca cu U Craiova 1948 SA şi cu U Craiova 1948 CS 2. De partea cealaltă, ACSO Filiaşi va întâlni sâmbătă dimineaţa colega de serie Sporting Roşiori, pe Stadionul Aripile din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here