Acasa / News Alert / Pandurii, „îngropată“ de Luceafarul Oradea

Pandurii, „îngropată“ de Luceafarul Oradea

Pandurii a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Luceafărul Oradea, despre care se spune că este controlată de omul de afaceri Nicolae Sarcină. Pandurii se află doar cu un punct peste linia retrogradării, dar mare are două meciuri în deplasare cu Ripensia Timișoara și Dacia Unirea Brăila.

Un comentariu

  1. de peste 15 ani de zile, Trîncă Ilie( AKA Amarad-Claudio Trincka) cu cetatenie română si americană, proprietar de teren extravilan si intravilan în comuna Stoina, unde legea din 1990 încoace ori nu a existat, ori nu a fost aplicată de organele de poliție, a fost supus Tulburării de Posesie de către vecinul din partea de Nord Toma Eugen si fiul acestuia, fost subofițer de armată, Toma Ovidiu.
    Fiind posesori de Tractor, aceștia pe-o lungime de circa 450 de metri, an de an în acești 15 ani, i-au tulburat proprietatea luând din teren pe lățime între doi și patru metri cu diferite culturi. Cu toate că după fiecare Tulburare de Posesie, proprietarul Trîncă Ilie a sesizat Primăria Stoina si Poliția din Stoina, doar în anul 2016 și 2017 s-au deplasat la fața locului, cazul fiind penal și au făcut plantarea de țăruși de mejdină/hotar, însă de fiecare dată, familia Toma a intrat cu tractorul distrugându-i. Iar anul 2018 a culminat când Toma Ovidiu a intrat cu tractorul peste terenul extravilan al lui Trîncă Ilie distrugându-i si pomii și venind apoi pe terenul acestuia la poarta ce-i desparte intravilanul de extravilan, în tentativă de omor, i-a dat cu parul în cap și numai mișcarea fulgerătoare a brațului stâng ce-a parat lovitura, a făcut să se evite omorul. Cu brațul stâng spart, Proprietarul atacat cu sălbăticie de fiul vecinului, de către fostul subofițer de armată Toma Ovidiu, cetățean de Craiova, a chemat la 112 serviciile de urgență ale poliției. Dar stupoare, cei doi agenți de Poliție sosiți la fața locului în loc să-l aresteze pe Toma Ovidiu ce fugise cu tractorul pe câmp, i-au cerut victimei, să meargă la secția de Poliție Stoina și să dea o declarație cu cele întâmplate, în felul acesta văzându-se ineficiența legii care trebuie să apere dreptul proprietății și dreptul proprietarului.
    Cu certificatul medico-legal și cu înștințarea Ambasadei Americane de la București, proprietarul de teren, dl. Trâncă N. Ilie din Stoina, Gorj, speră să-și poată administra pe viitor proprietatea fără să mai fie tracasat, iar ca lucrător de O.N.G, să intervină la Parlament și să întărească legea împotriva acelora ce abuzează proprietatea și proprietarul român, cetățean al Uniunii Europene.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*