Ultima Oră
  Acasa / Pasti pune la zid medicii plictisiți din SJU Târgu Jiu! Autoritățile vor să afle unde ajung medicamentele din spital

  Pasti pune la zid medicii plictisiți din SJU Târgu Jiu! Autoritățile vor să afle unde ajung medicamentele din spital

  Dezvăluiri incredibile făcute de consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Gorj. Cristian Toader Pasti susține că din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu dispar medicamentele, în special cele scumpe. Pentru că problemele de la nivelul unității sunt evidente autoritățile județene au luat decizia de a face controale inopinate.

  Protestul mămicilor din Piața Prefecturii are repercursiuni.Conducerea spitalului va trebui să răspundă dacă pacienții se mai plâng de condiții mizere sau atitudine necorespunătoare față de bolnavi. Mâna dreaptă a președinteleui Cosmin Popescu susține că va avea grijă personal de toate aceste aspecte. „Am fost nominalizat să mă ocup de problemele spitalului. Am stabilit un program să mergem și noaptea și ziua să verificăm conducerea. Dacă te duci și găsești medicul dormind sau mizerie pe saloane trebuie să le atragi atenția. Când îi chemi la tine toți spun că își fac bine treaba dar acolo toată lumea treabuie să înțeleagă că trebuie să-și schimbe atitudinea”, a declarat Toader Cristian Pasti la Radio Infinit.

  Medici plictisiți

  Angajatul Consiliului Județean are curaj să recunoască ceea ce ani de zile s-a negat, faptul că există medici care nu dau doi bani pe sănătatea pacienților. Pasti susține că și în cazul acestora există soluții. „Sunt foarte mulți medici depășiti de timpuri și de vremuri care nu mai au chef să învețe să lucreze cu aparatură modernă. Există forță de muncă care trebuie adusă. Unde nu există chef de muncă trebuie să aibă loc schimbări”, a mai adăugat consilierul.

  Cine fură medicamentele din spital?

  Dezvăluirile consilierului merg atât de departe încât susține că medicamentația scumpă din unitatea de la Târgu Jiu dispare odată scoasă din farmacia spitalului. Pasti susține că în spatele acestei practici ar fi o întreagă mafie a medicamentelor. “ Se scot de la farmacie medicamente extrem de multe și extrem de scumpe. În ambulatoriu însă nu se regăsesc aceste medicamente. E foarte grav ce se întamplă. Știți că acum câtiva ani era o piața paralelă cu medicamentele pentru bolnavii de cancer, eu știu ce vorbesc”, mai susține consilierul personal al președinteleui Cosmin Popescu, la același post de radio.

  Un comentariu

  1. Mai nea’ Pastisor , daca se fura medicamente din farmacia spitalului trebuie sa faci un denunt farmacistului sef Calinoiu , fiul binefacatorului tau nea’ Ion Calinoiu . Sau tie frica ? Sau doar te a scapat gura ? Dar stii ca daca ai asemenea informatii si nu denunti faptuitorii ar trebui sa fii cercetat pentru ,,,,tainuire ? Se autosesizeaza oare institutiile de forta ale Statului ? Cele mai scumpe medicamente ce ar putea fi sustrase sunt poate cele cu efecte psihotrope din categoria stupefiantelor . Substanțele psihotrope sunt produse naturale (ex. alcoolul, marijuana, coca) sau sintetice (medicamente, droguri) care influențează sistemul nervos, producând modificări la nivelul conștiinței, funcțiilor psihice (atenție, memorie, percepție, limbaj), stărilor emoționale și comportamentului. Ai fi luat ( tras) si matale ? Ca dupa simptome asa pare .

  Scrie un commentariu

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *