Acasa / Headlines / Patru ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu! În loc să îi facă pomană, văduva a plecat într-o vacanță de lux

Patru ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu! În loc să îi facă pomană, văduva a plecat într-o vacanță de lux

Sergiu-Nicolaescu-2Astăzi se împlinesc patru ani de la trecerea în neființă a gorjeanului Sergiu Nicolaescu, unul dintre cei mai mari regizori români ai tuturor timpurilor. În loc să se ocupe de pomană, văduva cineastului, Dana Nicolaescu, a ales să plece într-o vacanță în Malaezia. De comemorarea regizorului se va ocupa o persoană străină și asta pentru că sora sa este bolnavă și abia e mai poate deplasa. 

”Eu mă deplasez în două bastoane, doar câțiva pași, cât să răspund la telefon. Pentru sufletul fratelui meu mă rog în fiecare zi, era un om atât de frumos, și la trup, și la suflet, l-am iubit incredibil de mult și mi-e foarte greu fără el. Am pozele lui în camera mea și mă uit la filmele lui și plâng. Mi-e tare dor de el”, a spus Iolanda Nicolaescu.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicații cardiace și pulmonare. Trupul neînsuflețit al cineastului gorjean a fost incinerat cu onoruri militare.

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, fotografiată cu un alt bărbat! Cei doi ar locui în casa moștenită de la regretatul regizor gorjean!

 

Un comentariu

  1. Nu se face pomana de 3 ani..se poate face un parastas..dar la mormant. .cum nu exista mormant…poate asa a dorit sergiu..sunt un fan al filmelor sale..Dumnezeu sa l odicneacsa…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*