Acasa / News Alert / Percheziții în Târgu Jiu

Percheziții în Târgu Jiu

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au descins, ieri, pe raza județului Gorj, fiind vizată săvârșirea infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a unor produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

„La data de 13 martie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au continuat cercetările într-o cauză penală, fiind efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Târgu Jiu, la locuința unei femei de 47 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 10 kg tutun mărunţit şi evidenţe privind comercializarea cantităţii de aproximativ 100 kg tutun mărunţit.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, femeia fiind condusă la sediul poliției. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*