Acasa / News Alert / Percheziții la suspecți de trafic de droguri

Percheziții la suspecți de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B. T. Gorj, au efectuat, astăzi, 11 percheziţii domiciliare, într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza județului Gorj, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive, bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.

De asemenea, polițiștii au ridicat și 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic.

Totodată, polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină pe care le-ar fi distribuit pe raza judeţului Gorj“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*