20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă News Alert Primarul din Albeni invită părinții la plimbări prin clase

Primarul din Albeni invită părinții la plimbări prin clase

- Advertisement -

Primarul din Albeni invită părinții, în prima zi de școală,  la promenadă prin unitatea recent renovată. De dragul capitalului electoral Ionuț Stan a uitat de măsurile de distanțare impuse de lege. „Primarul din comuna Albeni își face campanie electorală în prima zi de școală punând în pericol sănătatea copiilor.
Cheamă sute de părinți să “ viziteze clase în care vor învăța elevii”, de parcă vorbim de muzee sau teatre. Și acolo se intră după anumite reguli.
Inconștientul edil, disperat după capital electoral, nu ține cont de lege, de absolut nimic. Vrea să le spună tuturor ce mare lucru a făcut el în comună.
Îl informez pe această cale faptul că “Zădărnicirea combaterii bolilor” este o infracțiune contra sănătății publice și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Somez public IPJ GORJ să ia toate măsurile care se cuvin în acest caz!
Somez public DSP GORJ să intervină și să stopeze acest demers disperat al unui individ care își bate joc de o întreagă comunitate !!”, a transmis secretarul PSD Gorj, Anca Bordușanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini