Acasa / News Alert / Profesorul Elena Roată, propune ca Teatrul de Vară din Târgu Jiu să poarte numele de „Teatrul de Vară Nelu Dumitru”..

Profesorul Elena Roată, propune ca Teatrul de Vară din Târgu Jiu să poarte numele de „Teatrul de Vară Nelu Dumitru”..

Nelu Dumitru a construit doua dintre cele mai performante posturi de radio din Romania la sfarsitul anilor “90”: Radio Omega si Radio Targu Jiu. Ne-a parasit pe 3 iunie, în urma unei îndelungate suferințe. Nelu a fost spiritul generației de adolescenți din ultimii ani ai perioadei comuniste. DJ-ul de la „Cocioabă“, cum era denumită discoteca de la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, era văzut ca omul care le insufla celorlalți tineri sentimentul de libertate.
Iubitor al muzicii de calitate, în special Rock, Nelu Dumitru a inventat nenumărate emisiuni de radio în care a promovat muzica pe care o aprecia.

2 comentarii

  1. Iuliu Octavian Gaman

    Eu propun demolarea cladirii Teatrului de Vara si mutarea in alta parte a orasului. Dupa redarea in functiune a noului spatiu ultramodern putem vorbi despre darea unui nume ansamblului care intra in patrimoniul noului obiectiv. La fel si Casei de Cultura propun sa ii fie schimbata denumirea in “Casa de Cultura Horatiu Malaele”. Dar duoa modernizare. Spatiul unde a functionat Teatrul de Vare transformar in parcare de resedinta.

    • Zau mai inteligentule??? Sa se darame teatrul de vara pentru constructia unei parcari de resedinta pentru ati parca tu tigaia de BMW u de cocalar? Nu face primaria mai bine o parcare pe cateva zeci de hectare la marginea orasului iar prin oras sa circule doar autoturisme electrice?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*