Acasa / News Alert / Propunerea primarului Romanescu, respinsă de consilierii locali ai majorității

Propunerea primarului Romanescu, respinsă de consilierii locali ai majorității

Propunerea primarului Marcel Romanescu ca Primăria Târgu Jiu să cumpere un teren aflat lângă sediul BNR pentru a realiza o parcare a fost repsins de Consiliul Local. Cei mai vehemenți au fost consilierii Viorel Petcu (PSD), Cristian Pasti (PSD) și Eduard Lădaru. Aceștia au motivat că planul cadastral nu este bine întocmit și au cerut alte informări, însă până atunci terenul s-ar putea vinde.

Primarul Marcel Romanescu voia ca terenul să fie cumpărat pentru a amenaja o parcare. Acesta a fost susținut de viceprimarul Adrian Tudor, dar, la vot, acesta s-a abținut.

Un comentariu

  1. Mai Marcel!!!! De ce nu vii cu un plan, altul decât al lui Carciumaru, sa modernizăm puțin capitala județului nostru????? Casele cu modele chinezești sunt la toate intrările in oraș!!!!!! Pana când!!?faci traseul asta ,, castelul de apa- Turcinesti” de 30 de ani! Oare, n’ai nimic de modificat?? Vrei sa intri in istoria comunitatii?!!!!! Fa ceva demn si de luat in seama! Nu pot sa’ti spun ce! Avem aspect de ,, fără aspect”!!!!!! Cred ca a murit comentatorul ,, Paponie”, ca nu’l mai văd cu nici un sfat! Cãlugarita știu ca’i bolnav, dar își revine si va fi vai de fundul tău !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*