Acasa / News Alert / Prunariu: „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord!”

Prunariu: „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord!”

La Cheile Grădiştei in week-end a avut loc intrunirea şefilor FRF cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, intalnire, ce a fost extrem de tensionată, fiind presărată cu incidente – unele comice, altele foarte grave. Dupa o perioada de relaxare, a urmat o şedinţă-maraton care s-a lăsat cu scandal. Sursele prosport.ro spun că şefii FRF nu i-au lăsat să vorbească pe cei care voiau să critice anumite lucruri. Comportamentul lui Burleanu a provocat reacţia ostilă a unora dintre participanţi. „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord! E inadmisibil aşa ceva!“, ar fi strigat, spun sursele ProSport, Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj. Acesta n-a fost, însă, singurul iritat de ceea ce se întâmpla în sală.

3 comentarii

  1. Asa este ,ai dreptate parca am fi in Corea de Nord , dovada ca un politruc de teapa ta ( latrau si betiu ) ocupa o funcie de conducere in Gorj si pe deasupra se mai vrea si secretar de stat . Numai in Corea de Nord s ar mai putea intampla una ca asta .

  2. A fi nord coreean,iseamna a sti sa faci bombe cu fuziune si fisiune ,inseamna a avea stiinta de a lansa pe orbita sateliti fabricati la Phenian ,sa poti fabrica rachete, sa bagi spaima in CIA cu proiectarea si realizarea de sisteme informatice fara cusur….prin Coreea de Nord nu tine vrajeala cu politica…altfel ajungi ca urmatoarea suta de ani sa locuiesti intr-un lagar de concentrare ,special destinat gargaragiilor….

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*