17.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 31, 2020
Acasă News Alert PSD către Ciocea:"...îi dorim domnului Ciocea Ion să se bucure mulți ani...

PSD către Ciocea:”…îi dorim domnului Ciocea Ion să se bucure mulți ani de pensie!”

În urmă cu puțin timp biroul de presă al PSD Gorj a emis urmatorul comunicat:

Primarul Ciocea învins de Ciocea Ion!

Din respect pentru opinia publică, ne vedem nevoiți să lămurim situația primarului din comuna Bustuchin, Ion Ciocea.

PSD Gorj nu l-a acționat NICIODATĂ în judecată pe Ciocea Ion, acesta apelând la instanțele de judecată, în mai multe rânduri.

După alegerile din decembrie 2016, Ion Ciocea a chemat în instanță PSD Gorj cerând daune materiale și morale de aproximativ 600.000 de lei, totodată solicitând să i se comunice dacă mai este sau nu membru PSD.

În anul 2018, Curtea de Apel Craiova respinge printr-o HOTĂRÂRE DIFINITIVĂ solicitările primarului Ciocea.

În august 2019, Ion Ciocea dă din nou în judecată PSD Gorj.

Nu se oprește aici, iar în octombrie 2019 formulează o nouă cerere de chemare în judecată, culmea, de această dată solicitând instanței să redevină membru PSD, dosarul având următorul termen de judecată pe 20 februarie 2020.

Așa zisa ”bătălie” câștigată de Ciocea este de fapt o suspendare a unei acțiuni. În fapt, Ciocea crede că este membru PSD și cere instanței ca PSD să îl reprimească în rândurile lui, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Gorj.

Ca atare, afirmațiile domnului Ion Ciocea făcute în spațiul public cum că ”este târât în instanță de PSD Gorj”, nu au susținere.

Atât cetățenii comunei Bustuchin, cât și toți gorjenii trebuie să știe că Ciocea se târăște singur în instanță și încearcă să facă un joc ieftin prin care să se victimizeze, în realitate fiind ”victima” propriilor acțiuni.

PSD Gorj a respectat și va respecta foștii și actualii membri cu toate că, din partea domnului Ciocea Ion, în ultimii ani nu a existat nici un fel de respect la adresa formațiunii politice, care l-a susținut ca primar, PSD Gorj având o singură preocupare: dezvoltarea rapidă a comunei Bustuchin și ,implicit, o calitate mai bună a vieții locuitorilor ei.

Cu toate acestea, îi dorim domnului Ciocea Ion să se bucure mulți ani de pensie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Video: A „încins“ hora în curtea spitalului de fericire că s-a vindecat de coronavirus

https://youtu.be/UIBEWCJ86Bk   Un pacient, în vârstă de 60 de ani, jucat hora în curtea Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, de fericire că a fost externat și...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Tragedie pentru o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală și bebelușul ei au murit în spitalul din Craiova

Tragedie fără margini într-o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală a de la Secția Chirurgie a Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu a murit la...

Caz de Covid la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu”

Noul virus SARS CoV2 a ajuns și la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu”  din Runcu. Un pacient internat de curând a fost confirmat pozitiv. Pacientul...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini