PSD Gorj, pe primele locului la nivel național după votul de ieri

0
701

 

Rezultatul obținut, ieri , de Partidul Social Democrat Gorj este unul care plasează organizația județeană pe primele locului la nivel național. Votul politic la nivel județean a fost covârșitor în favoarea PSD și  a președintelui Consiliului Județean Gorj,  Cosmin Popescu,  care a câștigat șefia instituției cu o diferență de aproape 20 de mii de voturi față de contracandidatul său  Iulian Popescu,  de la PNL.

Președintele PSD Gorj,  Mihai Weber,  a declarat că acest rezultat se datorează echipei pe care a reușit să o formeze alături  de colegii săi, dar și gorjenilor care au crezut în oamenii propuși de partid atât la Consiliul Județean,  cât și la primării.

„Rezultatul obținut de PSD la Gorj este rodul muncii nu doar din această campanie electorală, ci și al efortului continuu depus de noi în toți anii în care ne-am aflat la guvernare, rodul deciziilor bune luate de noi la  nivelul județului Gorj,  prin domnul Cosmin Popescu,  președintele  Consiliului Județean, și, până la urmă, este rezultatul fiecărui primar, consilier local sau membru în parte. Oamenii ne-au demonstrat, încă odată, că sunt alături de noi și că au încredere în viziunea noastră de dezvoltare a Gorjului. Vreau  să le mulțumesc tuturor gorjenilor pentru acest rezultat și îi asigur că ne vom ține de cuvânt față de ce am promis.  Nu i-am mințit niciodată pe oameni, nu am încercat să le luăm ochii cu tot felul de proiecte care ar fi fost imposibil de realizat,  și știți la ce mă refer. Am venit cu un program bun, realist, care o sa fie înfăptuit de echipa noastră, iar gorjenii au știut ce sa aleagă. Îi felicit pe toți câștigătorii acestor alegeri și îi invit să se apuce de treabă.  Ca și până acum, am ușa deschisă pentru toți cei care vor sa facă treabă,  indiferent de culoarea politică”, a declarat deputatul PSD Mihai Weber,  președintele PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here