10.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăNews AlertPSD-iști propun ieftinirea abonamentelor la Transloc. PNL-iști se opun!

PSD-iști propun ieftinirea abonamentelor la Transloc. PNL-iști se opun!

Aleșii locali din Târgu Jiu s-au întâlnit în ședința de comisii pentru a avea ultimele discuții înainte de a se reuni în sala de Consiliu Local. Au fost ridicate probleme importante precum ieftinirea abonamentelor pentru mijlocele de transport în comun din Târgu Jiu dar și acordarea unor beneficii tinerilor cu performanțe sportive.

„Am propus un amendament, prin care am solicitat majorarea sumei acordate pugilistului Constantin Bobu de la 5.000 lei (net) la 10.000 de lei (net), pentru perfomanțele obținute în competițiile sportive. Acest amendat a fost votat.

În același timp, am solicitat să mi se pună la dispoziție o situație clară cu parcarea Rodna, dar și cu parcarea de la Stadion, unde nimeni, în momentul de față, nu plătește și cred că este timpul să aflăm de ce.

Totodată, colegul meu Aurel Popescu a propus ca din Consiliul de Administrație de la TRANSLOC să facă parte și domnul Șerban Predescu, fostul director de la RAR, un om cu o experiență vastă în domeniul transporturilor, dar majoritatea PNL din Consiliul Local nu a fost de acord cu această propunere….așteptăm ședința de luni pentru a vedea propunerea lor pentru acest consiliu de administrație.

Și nu în ultimul rând, colegul meu Ciprian Florescu a propus „ajustarea” în minus a abonamentelor pe care le plătesc târgujienii care apelează la serviciile TRANSLOC, ținând cont de condițiile oferite în prezent, dar nici această propunere nu a trecut, abonamentele fiind ajustate în plus de majoritatea PNL din Consiliul Local”, a declarat consilierul PSD, Luis Popa.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -