spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăEconomicRaport devastator pentru CE Oltenia. Vezi aici concluziile pe primele luni ale...

    Raport devastator pentru CE Oltenia. Vezi aici concluziile pe primele luni ale anului 2020

    Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a întocmit un raport după prima jumătate a anului,  iar concluziile sunt devastatoare pentru compania minieră și energetică din Gorj. În cele șase luni,  CEO a produs doar 3,4 TWh.

    „În primele șase luni ale anului 2020, a fost produsă o cantitate de energie electrica de 3,43 TWh și a fost livrată în SEN,  din producția proprie, o cantitate de 3,3 TWh. Cantitatea produsă în perioada curentă este în descreștere fața de cea produsă în primele 6 luni ale anului 2019 cu 44,4%, respectiv  2,72 TWh”, se arată în raportul CS-ului, din care face parte și Iulian Popescu, candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj.

    În acest fel, la finalul anului 2020, CE Oltenia nu va depăși cantitatea de 8 TWh despre care s-a discutat la întâlnirea dintre administrație, sindicate și primul ministru Ludovic Orban.

    Practic, 2020 este cel mai rău an din istoria companiei.  Responsabilii de acest dezastru încearcă acum sa dea vina pe pandemie, ca urmare a faptului ca multe capacități și-au închis sau redus activitatea, însă adevărul este că CEO se află într-o situație critică și din cauza lipsei de implicare și de luare a deciziilor în momente cheie.  Faptul că a fost cererea scăzută este doar un pretext, deoarece realitatea despre care vorbesc oamenii din cadrul companiei scoate la iveală faptul că, dacă ar fi avut cerere de cărbune sau energie, complexul nu ar fi avut de unde să livreze. În mare pericol se afla și stocurile pentru iarna care vine, avertizează surse din companie.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: