Romanescu și Vîlceanu împart PNL în două

0
317

Luptele interne din PNL sunt mai evidente ca niciodată, iar taberele sunt împărțite între Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu. Cei doi lideri liberali nu se mai pot ascunde, iar situația din interior a explodat cu o săptămână înaintea alegerilor locale. Trecerea lui Iordache la PNL i-a creeat lui Vîlceanu iluzia că a căpătat forță în fața grupării conduse de Romanescu. Pe de altă parte, Romanescu l-a adus la Târgu Jiu pe Rareș Bogdan, pentru a demonstra organizației de la Gorj că are și el susținere la centru.
Disputele dintre cei doi lideri au devenit și mai clare după ziua de ieri, deși se încerca mimarea unei înțelegeri între liderul de la municipiu și cel de la județ.
In timp ce gașca Vîlceanu -Iordache defila sfidător prin Turceni, cu zeci de susținători ai partidului adunați, deși suntem în plină criză sanitară, iar cazurile de îmbolnăviri sunt din ce în ce mai multe, Romanescu făcea paradă prin media locală cu Rareș Bogdan .

Rămâne de văzut rezultatul final al alegerilor din data de 27 septembrie  și care dintre cei doi lideri va da explicații atât partidului,  cât și electoratului liberal. Sau nu va da niciunul, asa cum s-a întâmplat și după alte alegeri pierdute de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here