Acasa / News Alert / Romanescu vrea un politician condamnat penal la desfundat de canale! Până atunci îi lasă pe mână documente clasificate

Romanescu vrea un politician condamnat penal la desfundat de canale! Până atunci îi lasă pe mână documente clasificate

Primăria Municipiului Târgu Jiu a devenit subiect de presă la nivel național, din cauza lui Leonida Belgher care, fiind prins conducând fără permis, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și a mai primit 200 de ore de muncă în folosul comunității, ore pe care le efectuează în cadrul arhivei Primăriei Municipiului Târgu Jiu, arhivă în care se află si documente clasificate.

Referitor la această problemă, ivită la nivelul instituției, Marcel Romanescu, primarul orașului, consideră că astfel de oameni cu probleme trebuie trimiși în teren: „Astfel de oameni, mai ales cu anumite probleme, trebuie trimiși în teren. Avem foarte multe probleme de rezolvat pe străzi, pe canale înfundate”.

În același timp, unul dintre viceprimari se arată îngrijorat de această situație: „Acest lucru mă îngrijorează. Eu știu ce înseamnă un certificat orniss, eu ca viceprimar nu am acces la acel compartiment”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

4 comentarii

  1. Romanescule, vezi sa nu ajungi si tu la desfundat canale, pentru ca numai abuzuri si ilegalitati faci in calitate de primar.

  2. Bine Al Ady , am inteles . Basescu e de vina.

  3. le-ar sta bine la amandoi in salopeta si cisme sa mai vada si munca de jos.oricum pe cea de la birou nu o inteleg.stau de cearta si de sicane iar Tg jiu-ul ramane mult in spate.locuri de munca mai putine decat la Rovinari,proiecte mai putine decat la Runcu,de idei si planuri de viitor nu avem ce vorbi doar traim in tara lui Iohanis si a romanilor care il voteaza pe el si cei ca el.

  4. Romanescu este o catastrofa si ca om si ca primar.Devine tot mai penibil in spatiul public, si ceea ce este mai grav, orasul decade pe zi ce trece sub mandatul sau.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*