Rujan: „Este pură nesimțire!”

0
301

Declarațiile președintelui Klaus Iohannis sunt taxate de senatorul PSD Cristinel Rujan. Parlamentarul de Gorj susține că șeful statului, prin cele transmise în cea mai neagră zi a pandemiei, da dovada de nesimțire.

„Președintele Iohannis vine și ne spune că „nu mai contează cine este vinovat” pentru dezastrul sanitar și umanitar prin care trece România.
Ba contează! Voi sunteți vinovați!
PSD era de vină și când ploua! Acum, vine un iresponsabil care, nu cu mult timp în urmă, delira că am învins pandemia, și încearcă să ne convingă că nu mai contează nimic?!? Își bagă capul în nisip, precum struțul, și uită de toți incompetenții pe care ni i-a băgat pe gât în guverne succesive? Are tupeu să facă pe niznaiul când relaxarea de vară, miile de oameni adunați la împărțirea ciolanului, lipsa testărilor și a medicamentelor în spitale, morgile pline și ambulanțele ticsite de oameni bolnavi se revarsă la toate emisiunile de știri?
În cea mai neagră zi a pandemiei, să vii cu un astfel de discurs este pură nesimțire!”, a transmis senatorul PSD Cristinel Rujan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here