Acasa / News Alert / S-a dat startul recrutărilor în Poliţie! Până când te poţi înscrie

S-a dat startul recrutărilor în Poliţie! Până când te poţi înscrie

Polițiștii de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor la sediul I.P.J. Gorj, din Târgu Jiu, strada Traian, nr. 2, în perioada 20 aprilie – 26 iunie.

Fişele medicale, tip MAI, se vor elibera începând cu data de 02.05.2017, zilnic, de luni până joi, între orele 12,00 – 15,00 și se vor deschide/închide de către Centrul Medical Judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada A.I. Cuza (zona Pasarelă). Indiferent de instituţia de învăţământ pentru care au fost recrutaţi, toţi candidaţii vor fi testaţi psihologic, anunţă reprezentanţii IPJ Gorj.

Cifrele de școlarizare pentru anul școlar universitar 2017-2018 sunt 640 de locuri bugetate și 210 cu taxă pentru Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și 1.434 de locuri pentru școlile postliceale.

Condiţiile legale şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor prevăzute de Ordinul M.A.I. nr.140/2016 se regăsesc pe site-ul instituției, la secțiunea ”Carieră – Admitere în școli”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*