spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSănătatea celor internați, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, este pe...

    Sănătatea celor internați, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, este pe primul loc. Vezi ce mâncare primesc aceștia!

    Pacienții internați la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu se bucură de un meniu conform, deoarece unitatea medicală pune pe primul loc sănătatea oamenilor, conform managerului unității. În prezent, în spital sunt internați aproximativ 250 de pacienți, iar aceștia beneficiază de trei mese pe zi.

    ”La întocmirea meniului zilnic, se ține cont în primul rând, de afecțiunea pacientului, unde avem alimente permise si nepermise, de valoarea calorică, 2000 -2500 calorii pe zi. Trebuie bine stabilit acest raport, astfel încât să conțină glucide, lipide și proteine. La spitalul județean, în momentul de față sunt internați 250 pacienți, care beneficiază de trei mese pe zi, și anume: mic dejun cu trei sortimente de produse, la prânz avem 2 feluri de mâncare, iar la cină avem friptură cu diferite garnituri și bineînțeles ceaiuri sau compoturi. În același timp, proteina (carnea,laptele,brânza puțin sărata, brânza dietetică, iaurtul, smântâna) nu lipsește din meniul zilnic. La întocmirea meniului se ține cont și de alocația pacientului, cei cu alocație ridicată primesc supliment, atât la ora 10, cât și la ora 16. Alimentația pacientului se asociază, tot timpul, cu tratamentul pacientului”, spune managerul Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: