Se retrag 4 persoane de pe lista de consilieri municipali? Ce spune Aurel Popescu

0
1662

Informațiile apărute în spațiul public cu privire la retragerea a patru persoane de pe lista de consilieri municipali din Târgu Jiu ai Partidului Social Democrat, nu sunt certe. Mai exact, se anunța retragerea lui Florin Cârciumaru, Aurel Popescu, Ciprian Florescu și Dorin Tașcău. Viceprimarul social-democrat al Municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, spune că încă se mai poartă discuții în acest sens, mai ales în privința lui Dorin Tașcău. De asemenea, senatorul Cârciumaru și-ar fi arătat interesul pentru lista de parlamentare.

„Este normal ca domnul Florescu să facă un pas în spate pentru că va câștiga funcția de primar. În același timp, domnul Cârciumaru a fost întrebat, dar până în prezent nu am putut concluziona dacă își dorește să candideze la Consiliul Local. Astăzi, am discutat cu domnia sa și mi-a spus că își dorește să fie pe lista de parlamentare. În ceea ce-l privește pe domnul Tașcău, este un om de valoare, iar dacă se hotărăște să rămână pe listă ar fi un câștig pentru Municipiul Târgu Jiu, dar și pentru noi ca echipă”, a spus Aurel Popescu, la Radio Infinit.

De asemenea, viceprimarul a mai spus și faptul că își dorește încă un mandat de viceprimar sau poziția de city manager.

„În ceea ce ma privește voi fi alături de Ciprian Florescu, indiferent dacă voi ocupa postul de viceprimar sau pe poziția de city manager. Dacă vrem cu adevărat ca lucrurile să meargă bine, trebuie să avem o altă viziune vis-a-vis de organigramă. Primarul nu trebuie să stea în primărie, așa cum face Romanescu, primarul trebuie să fie în teren sau pe la București, să umble pe la ministere pentru a aduce bani în Târgu Jiu”, a mai spus acesta.

Referitor la înregistrarea apărută în presă, Aurel Popescu spune că era conștient că se va întâmpla așa ceva, mai ales când este vorba despre o listă aflată încă în lucru: „Nu era nici o surpriză, am fost întodeauna conștient de faptul că drafturile pe care lucrăm vor ajunge într-un fel sau altul, prin intermediul celor care nu se dezic de un anumit mod de a colabora, în presă. Eram convins că cineva va face public draftul pe care lucrăm noi”.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here