Acasa / News Alert / FOTO Surpriză de proporții pentru actorul Marian Negrescu, la împlinirea vârstei de 60 de ani

FOTO Surpriză de proporții pentru actorul Marian Negrescu, la împlinirea vârstei de 60 de ani

Actorul Marian Negrescu, fostul director al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, a avut parte de o surpriză de proporții de ziua sa de naștere. Acesta a împlinit vârsta de 60 de ani. După piesa jucată pe scena teatrului din Turda, pe scenă și-au făcut apariția membrii familiei, dar și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care i-au urat La multi ani.

„Ziua de astăzi o dedicăm unei persoane deosebite și foarte importante pentru municipiul Târgu Jiu.
Marian Negrescu, cel care a avut o contribuție uriașă pentru ceea ce reprezintă acum teatrul în Târgu Jiu, împlinește 60 de ani. Numele său va rămâne strâns legat de istoria orașului nostru, câștigând respectul generațiilor de azi, dar și al celor viitoare, pentru modul în care a evoluat Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”. Îi suntem recunoscători pentru tot ce a făcut pe parcursul carierei sale în acest domeniu, îi mulțumim pentru spectacolele extraordinare cu care i-a încântat pe iubitorii de teatru și pentru modul în care a știut mereu să le organizeze.
Sunt onorat să-i fiu alături, în ceas aniversar, aici, la Turda, la aniversarea a 70 de ani de existență a Teatrului „Aureliu Manea”. La mulți ani, maestre!“, a postat primarul Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Un comentariu

  1. Romanescu si cultura, baba si mitraliera!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*