Acasa / News Alert / Târgujienii din Bârsești îl cheamă pe Romanescu la discuții

Târgujienii din Bârsești îl cheamă pe Romanescu la discuții

Zeci de localnici din cartierul Bârseşti l-au convocat pe primarul Marcel Romanescu la o şedinţă la ei în zonă. Oamenii au o listă lungă de nemulţumiri şi i-au cerut socoteală edilului. Cel mai mult, localnicii din Bârseşti sunt deranjaţi de mirosul emanat de groapa de gunoi care este prea aproape de locuinţele lor, dar şi de faptul că, în curând, acolo va fi mutat padocul din oras.

Oamenii din zonă au făcut şi mai multe sesizări către Garda de Mediu. Firma Polaris, care administrează groapa, a fost amendată cu 50 de mii de lei. „Am avut o nouă întâlnire cu localnicii din Slobozia. Am încercat să limităm efectele poluării. Singura măsură care se poate lua este să se închidă prima celulă. Iar acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul acestui an”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Intrebare, au acesti oameni nemultumiti vreo speranta de ameliorarea necazurilor lor din partea unui primar jalnic? Habar nu are ce se petrece in oras, pentru ca ori nu-si misca curul de pe scaun, ori nu are timp datorita unor certuri permenente cu terte persoane, transformand sediul primariei intr-un balamuc public.Sa mearga, bunaoara in zona fostelor centuri ale orasului si sa vada cata mizerie s-a adunat in timp in acele zone, peisajul fiind ingrozitor.Asta, ca sa nu mai vorbim de multe alte probleme , incapabil sa le rezolve.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*