Acasa / News Alert / Un politician cere dizolvarea Consiliului Local Târgu Jiu

Un politician cere dizolvarea Consiliului Local Târgu Jiu

Ion Săvoiu, consilier din partea PMP Gorj, cere organizarea unui referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Târgu Jiu. Acesta a postat pe Facebook inițiativa sa.

„PROPUN DECLANȘAREA REFERENDUMULUI DE DIZOLVARE A CONSILIULUI LOCAL TÂRGU JIU! Consiliul Local nu mai poate funcționa în actuala structură, pentru că face doar rău Târgu Jiului și celor care n-au plecat încă de aici. De aproape doi ani de zile, noi, consilierii locali, ne certăm pe două subiecte – parcarea Rodna și clubul sportiv municipal – ca și cum restul ar fi perfect și n-ar mai fi nimic de făcut în Târgu Jiu. Nu de puține ori, unii consilieri locali au apărut pe televiziunile centrale înjurându-se între ei sau jignind cetățeni care îndrăzniseră să treacă pragul sălii de ședințe. (…) Consiliul Local ar trebui să aducă un plus pentru Târgu Jiu, fiindcă am rămas cu mult înapoia reședințelor de județ din jur, la toate capitolele și pentru că Gorjul se depopulează cu fiecare zi care trece fără să se schimbe nimic în bine. Din păcate, majoritatea consilierilor locali își dedică toată energia și tot timpul lor ca să facă în așa fel încât Târgu Jiul să meargă din rău în mai rău (…)”, a menționat Ion Săvoiu.

Un comentariu

  1. Iar il doare capul pe Savoiu! Inca o durere si va cere desfiintarea judetului. Inca sunt ceva locuri la Jebel, cu pat la geam si camere la parter. Sa se grabeasca, poate prinde un loc! Bafta ii doresc!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*