19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăHeadlinesUn primar din Gorj a pățit-o după ce soția i-a citit interceptările!...

Un primar din Gorj a pățit-o după ce soția i-a citit interceptările! De la probleme penale a trecut la cele amoroase!

sorin-bucurescu-headlinesProblemele penale i-au creat dificultăți și în viața personală lui Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești. Aceasta s-a dus acasă cu dosarul de interceptări, după ce a fost trimis în judecată într-o cauză care a vizat o tranzacţie imobiliară încheiată între fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia şi familia unui om de afaceri din Motru, edilul fiind acuzat atunci de fapte de corupție. Acesta nu s-a gândit nicio clipă că interceptările vor scoate la iveală că acesta vorbea la telefon cu diverse femei, lucru pe care l-a aflat și soția.

Sorin Bucurescu se află printre persoanele din județul nostru, care au fost interceptate în perioada anilor 2010-2015, acest lucru fiind cerut și admis în instanță. „Şi eu am avut telefonul ascultat. Mă număr printre cele 1549 de persoane interceptate, în Gorj, în perioada 2010-2015. Enorm de multe, la noi ca la nimeni! În loc să luăm exemplu, în toate domeniile, din partea vestului, noi suntem oaia neagră la toate. Am avut telefonul ascultat permanent, 24 de ore din 24. Mi le-au arătat, mi s-a spus că am fost ascultat, nu am nimic de ascuns, asta este. Singurul lucru este că mai vorbesc şi eu cu câte o fată. Ar fi culmea la cât alerg şi la cât muncesc să nu mai vorbesc şi eu cu câte o fată. Iniţial, nu am ştiut că e ascultat, nu-ţi spune nimeni, din contră. Te agită, îţi trimit tot felul de săgeţi, aceasta este metoda. E o bazaconie cu sunetele care s-ar auzi în timpul convorbirilor. Acestea sunt timpurile, în perioada aceasta trăim şi, din păcate, aprobările sunt date de către judecători, care ar trebui să ia mult mai în serios propunerile făcute de poliţişti şi de Parchet”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti.

Ce a urmat după acest lucru, numai primarul știe, însă momentul l-a afectat pe acesta. „Interceptările mi-au creat probleme şi în familie. Pentru orice mărunţiş se duce poliţistul cu propunerea. I se pare lui suspect sau vrea să îl asculte pur şi simplu, nu într-o cauză serioasă care vizează o infracţiune gravă. Numai ca să-l aibă la mână. Stau cu căştile să audă că nu ştiu cine vorbeşte cu nevasta nu ştiu cui. Interceptările m-au afectat şi în plan personal, într-o oarecare măsură, pentru că atunci când am luat dosarul au apărut în dosar şi foarte multe convorbiri care nu aveau legătură cu dosarul, foarte multe. Au fost şi puse la dosar. Când am venit cu dosarul acasă, l-am luat cu totul, l-am răsfoit, s-a uitat şi soţia, asta este. M-a întrebat ce am vorbit eu. A trebuit să-i spun că am vorbit, că sunt treburi de serviciu, de altele. Nu poţi să te fereşti. Nu dau în judecată pe nimeni, nu mai vreau să aud de judecată. Vorbesc cu oricine, nu am ce să ascund”, povesteşte primarul.

La nivel naţional, un număr de 61 de instanţe au admis solicitările în ceea ce privește interceptările telefonice. Din județul Gorj
se află Judecătoria Târgu-Cărbuneşti şi Judecătoria Motru.

O nouă degringoladă în PNL Gorj

0
După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan...

15 stații de încărcare a autovehiculelor electrice vor fi amplasate în Gorj

0
Mai multe comune și un oraș din județul Gorj vor beneficia de stații de încărcare...

A furat un tractor din curtea unei case din Logrești

1
Un tânăr din comuna Logrești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!